Bemutatkozás

Az informatika behálózza az életünket. A számítógépek és notebook-ok mellett már nap mint nap használunk nagytudású telefonokat, médialejátszókat, okostévéket, GPS-t és milliónyi kütyüt, amik jó esetben megkönnyítik, hiba esetén viszont jócskán megnehezítik az életünket. Most kérem dőljön hátra és

Képzeljen el egy új világot!

Egy olyan világot, ahol a számítógépek nem fagynak le, ahol a dokumentumok nem tűnnek el, ahol a levelezés működik, a nyomtató nyomtat, a mobil valóban okos és a kávé sem fogy el.

Szuper lenne, ugye?

Nos, mi nap-mint-nap azon dolgozunk, hogy Ön – ha minket választ – pontosan ebben a nem is túl utópisztikus világban érezze magát.
Egy kütyügondoktól mentes okos világban, ahol a számítógépek Önt szolgálják és a problémák megoldásához mindössze egyetlen varázslatos számot kell tudnia: A mi telefonszámunkat!

MIT CSINÁLUNK

A Telnetwork klasszikus értelemben vett informatikai vállalkozás. A számítógépek, szerverek, IT eszközök, szoftverek, kellékanyagok szállítása mellett rendszertervezéssel, átalánydíjas rendszerfelügyelettel, vezetékes és vezetéknélküli hálózatok tervezésével és építésével, valamint számos egyéb IT szolgáltatással igyekszünk megoldani partnereink mindennapi informatikai problémáit, igényeit. Szolgáltatások és hozzáállás tekintetében viszont rendhagyóan működünk…

SZOLGÁLTATÁSAINK

Alapvetően rendszergazdai/felügyeleti szolgáltatást nyújtunk cégek számára. Emellett a következőkben számíthat ránk:

  • Szerverek, PC-k, noebook-ok, alkatrészek, perifériák és kellékanyagok értékesítése.
  • Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, eszközök szállítása
  • LAN és WIFI hálózatok tervezése, építése, javítása, felügyelete. Aktív eszközök szállítása
  • Adatmentés, adatok helyreállítása sérült adathordozóról.
  • Biztonsági szoftverek és hardverek szállítása, konfigurálása, felügyelete.
Bármilyen IT problémája, kérdése van, ránk számíthat!